top of page

PODOLOGIA ESPORTIVA

L'esport  és  un  plaer.  La pràctica  esportiva,  bé sigui de forma professional o amateur, ens aporta grans beneficis a la salut física i mental, i es converteix fàcilment en una pasió.

 

La forma física, l'estat de salut, l'entrenament, la freqüència de l'exercici, el terreny, els hàbits, l'equipament i inclús el nostre estat d'ànim son alguns dels factors que poden influir en el rendiment o simplement en la satisfacció que n'obtenim.

 

Una característica de quasevol esport és la repetició de moviments. Aquesta repetició fa que qualsevol alteració, inclús aquelles que siguin insignificants en la vida diària, pugui comportar una lesió que ens impedeixi la pràctica esportiva.

 

Al Centre de Podologia Enric Valdespina, fem exploracions de podologia esportiva per tal de identificar, prevenir i tractar aquelles alteracions que es manifesten als peus o que tenen origen en ells i que poden impedir-nos fer esport. Per això comptem amb un ampli ventall de tractaments com ara: plantilles esportives, embenats funcionals (tapes) embenats neuromusculars (kinesiotapes), teràpies físiques...

 

Som membres de la Asociación Española de Podología Deportiva (AEPODE) i de la Federación Española de Medicina del Deporte (FEMEDE) , i assistim periòdicament a cursos i congresos per estar sempre al dia dels darrers avanços.

 

 

 

plantilles esportives a manresa
podòleg esportiu manresa
Podologia esportiva manresa
Podòleg esportiu manresa

Telèfon concertar visites:  

Centre de Podologia Enric Valdespina

 

C/ Muralla del Carme, 16-1er-2a

 

08241 Manresa

 

 

93 875 03 78  

1/2 hora de parking gratis

Oferim a tots els nostres clients 1/2 hora d'aparcament gratuït al Pàrking Plaça Porxada

 

Nom *

Email *

Assumpte

Missatge

El vostre missatge ha estat enviat amb èxit!

Centre Sanitari Autoritzat codi E08862927

  • Wix Facebook page
bottom of page