top of page

EXPLORACIONS BIOMECÀNIQUES

     El peu és una extraordinària obra d'enginyeria de la natura capaç de soportar un gran esforç mecànic i que constitueix la base de la nostra mobilitat.

 

No només ha de suportar el nostre pes, sino que ha d'amortiguar l'impacte que fem amb el terra al desplaçar-nos, ens ha d'estabilitzar al terreny compensant les irregularitats d'aquest i donant-nos equilibri, i s'ha de comportar com una palanca per impulsar-nos en la fase final del seu recolçament.

 

Una gran part de la patologia del peu està causada per anomalies en la seva biomecànica, que fan que no actuï correctament davant les enormes forces que interactuen amb ell.

 

Per entendre el comportament del peu i les anomalies que presenta, s'ha de realitzar un estudi biomecànic de tota l'extremitat inferior, analitzant les articulacions, els problemes rotacionals, la musculatura, l'estat neurològic, l'observació de la dinàmica i un estudi de les pressions plantars.

 

Aquest estudi permet identificar els problemes i corregir-los o paliar-los, aplicant el tractament més oportú, com poden ser plantilles funcionals personalitzades, fisioteràpìa, cirurgia o simplement canviant d'hàbits a l'hora de calçar.

 

 

exploracions biomecàniques a manresa

Telèfon concertar visites:  

Centre de Podologia Enric Valdespina

 

C/ Muralla del Carme, 16-1er-2a

 

08241 Manresa

 

 

93 875 03 78  

1/2 hora de parking gratis

Oferim a tots els nostres clients 1/2 hora d'aparcament gratuït al Pàrking Plaça Porxada

 

Nom *

Email *

Assumpte

Missatge

El vostre missatge ha estat enviat amb èxit!

Centre Sanitari Autoritzat codi E08862927

  • Wix Facebook page
bottom of page